OVER HENRIEKE’S PRAKTIJK

Welkom op de website van Henrieke’s Massage Praktijk.
Ik zal even wat over mijzelf vertellen. Mijn naam is Henrieke Hendriks, 29 jaar, getrouwd en moeder van twee jongens.

Mijn allergrootste passie? Masseren en mensen van klachten afhelpen. Als klein meisje was ik altijd al anderen aan het insmeren met zonnebrandcrème en bodylotion. Dit vond ik echt fantastisch. Maar op de leeftijd van beslissen van opleiding heb ik er nooit over nagedacht dat het vak massage ook echt bestond. Het stond niet tussen het lijstje van mogelijkheden en op die leeftijd was ik schijnbaar nog niet zo helder 😉 Echter, toen ik met een heel andere opleiding was begonnen, kwam ik er achter dat je ook een opleiding kunt volgen tot masseur. Dit veranderde alles!

Ik heb mij direct ingeschreven voor de opleiding sport- en wellnessmassage en deze afgerond via de examen richtlijnen van het NGS (Nederlands genootschap voor sportmassage). Dit is één van de strengste examencommissies in deze branche en dat betekend dat mijn kennis op dit gebied groot is.

Maar ik werd zo nieuwsgierig naar meer informatie over het lichaam dat ik hierna ook nog een opleiding voor sporttherapie heb gevolgd en de cursussen fibromasage therapie en shantala kindermassage. Dit houd in dat ik heel veel hands-on technieken gelijk aan een fysio heb geleerd en hier ook weer meer theoretische kennis bij heb verkregen. Kom het ook eens ervaren!