OVER HENRIEKE’S PRAKTIJK

Welkom op de website van Henrieke’s Massage Praktijk.
Ik zal even wat over mijzelf vertellen. Mijn naam is Henrieke Hendriks, ik ben getrouwd en moeder van twee kleine jongens.

Mijn allergrootste passie? Masseren en mensen van klachten afhelpen. Als klein meisje was ik altijd al anderen aan het insmeren met zonnebrandcrème en bodylotion. Dit vond ik echt fantastisch. Maar op de leeftijd van beslissen van opleiding heb ik er nooit over nagedacht dat het vak massage ook echt bestond. Het stond niet tussen het lijstje van mogelijkheden en op die leeftijd was ik schijnbaar nog niet zo helder 😉 Echter, toen ik met mijn opleiding voor winkelmedewerkster begon kwam ik erachter dat je ook een opleiding kon volgen om massages te geven. Dit veranderde alles!

Ik heb mij direct ingeschreven voor de opleiding sport- en wellnessmassage en deze afgerond via de examen richtlijnen van het NGS (Nederlands genootschap voor sportmassage). Dit is één van de strengste examencommissies in deze branche en dat betekent dat mijn kennis op het gebied van massage groot is. Kom het ook eens ervaren!