SHANTALA KINDERMASSAGE

Er word tegenwoordig erg veel van kinderen verwacht. Ze zijn erg druk met school en buitenschoolse activiteiten. Kinderen kunnen hiervan veel hinder krijgen in hun dagelijkse leven. De eigen ontwikkeling gaat op deze leeftijd namelijk heel erg snel. dit leidt soms tot onrust, spanningen, slapeloosheid, bedplassen en gedragsproblemen.

Shantala Kindermassage is er speciaal voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Studies wijzen namelijk uit dat kinderen die regelmatig gemasseerd worden

  • productiever zijn
  • minder agressief zijn
  • intensiever spelen
  • rustiger slapen

De Shantala Kindermassage kan ook een positief effect hebben op kinderen met ADHD en autisme verwante stoornissen.

Vind uw kind het niet fijn om aangeraakt te worden, dan misschien wel met behulp van Liesje -de handpop- waar ook mee gemasseerd kan worden.

Samen gaan wij kijken naar de mogelijkheden van de massage. Zo kunt u thuis ook uw eigen kind masseren. Mocht uw kind niet van aanraking houden, omdat hij/zij daar vervelende gevoelens bij krijgt dan kunnen wij samen zoeken naar manieren waarop hij/zij een massage wel fijn gaat vinden. Dit op een spelende manier. Uw kind heeft altijd het laatste woord. Er kan altijd over de kleding heen gemasseerd worden. De grenzen van u en uw kind worden altijd gerespecteerd.

In sommige gevallen zal het fijner gevonden worden om de Shantala Kindermassage in eigen uit te laten voeren. Als het echter mogelijk is, word het fijn gevonden als u in de praktijk komt. Hier word vaak rust ervaren, vanwege de rust en ruimte.

Indien u geïnteresseerd bent in de Shantala Kindermassage kunt u een e-mail sturen met de reden voor de massage of even bellen (word er niet opgenomen? Dan ben ik hoogst waarschijnlijk net een klant aan het masseren. U word zo spoedig mogelijk terug gebeld). Dan kan ik wat duidelijker informatie geven en uw vragen beantwoorden.

Als ouder/verzorger moet u aanwezig zijn ten tijde van de massage en word u geacht het geluid van alle aanwezige apparaten uit te zetten. Dit om de volledige rust te waarborgen.