KLACHTEN MASSAGE

Kent u dat gevoel van stijve spieren? Of veel te soepele gewrichten, waardoor de spierpijn het moment daarop niet te overzien is?

Daar kan wat aan gedaan worden. Door een klachtenmassage kunnen de klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Deze eerste behandeling duurt altijd minimaal 45 minuten, vanwege het feit dat er vaak meerdere knopen in spieren zorgen voor één klacht. Na de massage zult u al snel verbetering voelen. Voor de massage zullen er een aantal vragen gesteld worden, om er zeker van te zijn dat de behandeling aansluit op uw klachten en wensen.

Contra indicaties (wanneer er niet gemasseerd kan worden zonder toestemming van een arts):

– Koorts en griep

– Infectie ziekten

– Hartproblemen

– Hoge bloeddruk

– Ontstekingen

– Vaataandoeningen

– Zwangerschap (alleen in overleg)

– Kanker

Heeft u klachten in bijv. de rug, nek, schouders, kies dan voor de klachten massage van 45 minuten. Deze tijd is nodig om de knopen goed weg te masseren of te verminderen en daarnaast ook de nodige ontspanning te bieden aan de spieren.

Heeft u klachten over de gehele achterzijde en/of voorzijde? Kiest u dan voor de klachtenmassage van 75 minuten. In deze tijd zullen de knopen in de spieren worden weg gemasseerd of verminderd. Deze tijd is nodig om de klachten echt aan te pakken en de nodige ontspanning te geven.