Dreams 2.0 Aroma Diffuser

Deze aroma verstuiver met sfeerlicht zorgt niet alleen voor een lekkere geur in huis, maar bevochtigt en zuivert ook de lucht. Verdamp tot 6 uur lang je favoriete etherische olie of mix van oliën en creëer zo je eigen sfeer! Kies voor een intense of juist voor een zachte verdamping of voor de intervalfunctie. Deze wonderschone aroma verstuiver is gemaakt van lichtdoorlatend melkglas en voorzien van instelbare kleuren licht. De fijne waterdamp komt als een mist uit de aroma verstuiver. Een echte eyecatcher voor ieder interieur!

€69.95

Over de Dreams 2.0

De aroma verstuiver Dreams is vernieuwd: Zo kun je een intense of juist zachte verdamping regelen, kiezen voor een intervalfunctie. Het sfeerlicht is instelbaar met diverse kleuren.

Deze verdamper voor etherische oliën combineert drie zeer nuttige functies: geurverspreiding, luchtbevochtiging en luchtzuivering.

Geurverspreiding

De aroma verstuiver werkt met ultrasone techniek. Hierdoor wordt het water en de etherische olie verdeeld in miljoenen microdeeltjes. Er ontstaat een zeer fijne waterdamp die als een mist uit de aroma verstuiver komt. Deze aromamist verspreidt zich zeer snel door de ruimte. Hierdoor wordt niet alleen de geur van de etherische olie verspreid, maar ook het effect van de olie. Want iedere etherische olie heeft een eigen werking. Je kunt dus verschillende geuren op verschillende momenten verdampen. Bijvoorbeeld lavendelolie als je tot rust wil komen. Een activerende olie als je aan het werk bent of je hoofd erbij moet houden. Gebruik een Happiness mix olie om blij van te worden of een davos mix olie om een frisse geur in huis te creeëren.

Luchtbevochtiging

Naast de geur en het effect van de etherische olie wordt ook de waterdamp verspreid. Hierdoor wordt de ruimte meteen bevochtigd. Een droge lucht ontstaat vaak in de winterperiode wanneer de verwarming aan staat en in ruimtes met airconditioning. Een droge lucht kan diverse kwaaltjes veroorzaken zoals een droge huid en droge lippen.

Luchtzuivering

Tot slot heeft deze elektrische geurverspreider een ioniserende werking: de luchtkwaliteit verbetert door meer negatieve ionen in de lucht.

Naast al deze functies is deze aroma verstuiver ook nog eens een echte blikvanger. De verschillende kleuren licht zie je zacht door het lichtdoorlatend melkglas. En uit de bovenkant van de aroma verstuiver komt een fijne waterdamp. Genoeg redenen dus om jezelf te verwennen met deze populaire aroma verstuiver.