THERAPEUTISCHE MASSAGE

Ouder worden… We hopen er allemaal op. Maar wat nu, als wij ouder zijn en niet de aandacht kunnen krijgen die wij graag zouden willen krijgen?

Die ene knuffel, die wij niet meer kunnen krijgen, omdat er nu eenmaal geen tijd is om die te kunnen geven. En begrijp mij niet verkeerd, er zijn erg veel mensen die in de zorg werken en maar wat graag die aandacht willen geven. Er is alleen gewoonweg geen tijd voor. Ben je alleen overgebleven van de familie, of heb je kinderen die niet iedere dag in de gelegenheid zijn om te komen? Dan is een knuffel krijgen vaak al heel wat. En dat terwijl wij allemaal de aandacht nodig hebben. Ook in de vorm van lichamelijk contact. Soms is dit zelfs het enige contact wat er nog is voor een oudere.

Bij Henrieke’s Praktijk kunt u nu ook een afspraak maken voor een rustige ontspannende massage. Hiervoor kunnen wij bij u thuis komen, zodat u niet meer de deur uit hoeft. Deze massage kan ook over de kleding heen gegeven worden, waardoor deze laagdrempelig is. Want zeg nu zelf, zouden wij het ook niet heerlijk vinden om even te kunnen ontspannen als wij zo oud mogen worden? Even een uur alle aandacht krijgen. Er word naar u geluisterd, terwijl u geniet van de rustgevende massage.

Voor Kesteren worden er geen rijkosten gevraagd. Buiten Kesteren is het €0.20 per k/m

LET OP! 11 oktober ben ik bevallen van onze tweede zoon. Dus als u een huiltje
hoort…